Seriespel omgång 11

Först ut i lördags var BK Lin som spelade hemma mot BK Elan. Lin tog ledningen rätt stort och hade 7-3 efter halva matchen men då vaknade Elan som vände och vann med 11-9.

Lördagens andra match var Söderhamnsderby mellan Klossen F och Craft. Klossen tog ledning med 7-3 halvvägs men tappade sedan 1-4 i tredje. I fjärde tippade det över lite till Klossen igen som vann med 11-9.

Klossen A spelade också hemma mot BK Ax som tidigare under dagen förlorat sin första match för säsongen. Att Ax skulle bli en svår nöt var nog klart på förhand och när Klossen tappade 1-4 i första såg det inte så ljust ut. Klossen vann sedan serie två med 3-2 och följde det med 3-2 även i tredje. Fjärde bjöd på spänning hela vägen in i kaklet där Ax tillslut stod som segrare med 11-9.

Matchfakta:

BK Lin – BK Elan
BK Klossen F – BK Craft
BK Klossen – BK Ax


Lämna en kommentar