Seriespel omgång 12

BK Klossen som förra helgen tappade poäng hemma lyfte sig nu några steg och slog fina 7101 vilket räckte till seger med 14-6 över Team Enköping BK. Toppade i Klossen gjorde Stefan Johansson med 1088 där sista serien var en 300-serie. Klossens Patrik Fahlström var också han riktigt nära att klara 1000 men stannade på 997. Klossen går i och med segern tillbaks i serieledning men en ganska otrygg sådan då det bara är 2 poäng ner till näst sista plats och 4 poäng ner till jumboplatsen.

I trean var Gävle KK F1 på besök i Söderhamn och här kunde både BK Craft och BK Klossen F ta en varning tvåpoängare. Craft vann med 13-6 och Klossen med 16-4. Båda lagen ligger just nu under strecket i tabellen.

Lin hade i helgen en riktig långresa på programmet. Att ett lag i lägsta divisionen ska behöva resa 100 mil på en spelomgång känns inte rimligt men det var vad Lin fick göra. Först spelade man i Linköping där det blev förlust mot LDBS Zorita med 5-15 och sedan var det färd vidare mot Västervik där det blev förlust med 8-11.

Matchfakta:

BK Klossen – Team Enköping BK
BK Craft – Gävle KK F1
BK Klossen F – Gävle KK F1
LDBS Zorita – BK Lin
BK Båken – BK Lin


Lämna en kommentar