Seriespel omgång 13

BK Klossen åkte på två förluster i helgen. Första matchen spelades i Fagersta mot BK Triss och där vann hemmalaget med 13-7. Klossen gör en ok match resultatmässigt med slagning på 6511 men det räckte inte mot hemmalagets 6916. I andra matchen mot IKW Köping F som spelades på profilen Elitserien 41 var däremot resultatnivån långt ifrån ok. Med tuffare underlag så är det naturligt att resultaten sjunker men med bara två man över 800 och tredje man på 720 finns det mycket mer att önska. Slutresultatet blev 14-5 till IKW.

Hemma i Söderhamn var det däremot gladare miner när Warpen BK F var på besök. Klossen F började med att vinna med 18-2 och Craft fortsatte sedan hemmadominansen med seger 19-1.

Matchfakta:
BK Triss – BK Klossen
IKW/Köping BK F – BK Klossen
BK Klossen F – Warpen BK F
BK Craft – Warpen BK F


Lämna en kommentar