Seriespel omgång 15

BK Lin besegrade DN-Expressens IF på hemmaplan med 12-7. Lin tappade 2-3 i första serien men följde upp det med 3-2,3-1 och 4-1. Lins Linda Andersson blev matchbäst med 840.

BK Klossen hade inga problem att besegra BK Glam F inför en ovanligt stor publik i hemmahallen. Klossen öppnade med 5-0 och ledningen utökades i andra till 10-0 och efter tre spelade serier hela 15-0. I fjärde lyckades Glam spräcka nollan och matchen slutade 18-2. Stefan Johansson i Klossen fortsätter gå bra hemma och blev matchbäst med 1035.

Klossen F spelade dubbelt i Hudiksvall och det blev två poäng med hem från den resan. Sanna BK F besegrades med 14-6 men sedan blev det förlust mot Sanna BK med 9-11. Sofia Berg gjorde Klossen F’s högsta slagning för dagen med sina 743 i matchen mot Sanna F.

BK Craft spelade också dubbelt borta och fick även dom med sig två poäng. Söndagsmorgonen började med klar förlust 4-16 i Gävle mot Delta 72 men senare på dagen gick det bättre och Craft besegrade Sandvikens IF F med 14-6. L-E. Pettersson slog Crafts högsta individuella slagning med 762 mot Sandviken.

Matchfakta:

BK Lin – DN-Expressens IF
BK Klossen – BK Glam F1
Sanna BK F – BK Klossen F
Sanna BK – BK Klossen F
Delta 72 – BK Craft
Sandvikens IF F – BK Craft


Lämna en kommentar